Sala fitness Timisoara

Te asteptam cu drag in sala noastra!

0740 047 380 Str. Uranus nr. 9, etaj 1, complex Uranus Plaza Luni - Vineri: 07:00 - 21:00, Sambata: 09:00 - 14:00, Duminica - INCHIS
Follow Us
Image Alt

Cine suntem?

Un concept unic in Timisoara, MOVE Athletic iti ofera o experienta personalizata a antrenamentelor, intr-un cadru intim, cu facilitati moderne si echipamente premium,unde tu vei ajunge sa iubesti intregul proces de antrenament si nu doar obiectivul final.

TRAIESTE EXPERIENTA ANTRENAMENTELOR LA NIVEL DE PERFORMANTA INDIFERENT DE NIVELUL DE FITNESS LA CARE TE AFLI!!

Programele noastre sunt concepute intr-un mod echilibrat si complet, pentru a va ajuta sa invatati, sa cresteti si sa va atingeti obiectivele in cel mai scurt si sanatos mod posibil.

Cu ajutorul antrenamentelor personale 1vs1 si in grupuri mici(4-6 pers) ne dorim sa aratati si  sa va simtiti cat mai bine, cu un nivel de energie care explodeaza. Alege-ti provocarea, iar noi te ajutam sa o depasesti. GO BEYOND  YOUR LIMITS!

Dar MOVE ATHLETIC nu este doar despre asta…

Prin programul PERFORMANCE SPEED ne adresam sportivilor din toate grupele de varsta si ii ajutam sa ajunga la un nivel superior pentru a fi mereu cu un pas in fata concurentei( adversarului). In cadrul programului, se antreneaza si se dezvolta viteza de acceleratie, explozivitatea,timpul de reactie,schimbarea directiei de alergare, coordonarea, agilitatea si forta, toate acestea fiind un instrument necesar pentru succesul in sporturile de mare viteza din ziua de astazi.

ei te vor antrena

01

Instructor
Instructor
Instructor
Instructor
Instructor
Instructor