Sala fitness Timisoara

Te asteptam cu drag in sala noastra!

0740 047 380 Str. Uranus nr. 9, etaj 1, complex Uranus Plaza Luni - Vineri: 07:00 - 21:00, Sambata: 09:00 - 14:00, Duminica - INCHIS
Follow Us
Image Alt

ECHIPA NOASTRA

Mircea Axente

Founder&Owener MOVE ATHLETIC

Mircea Axente si-a inceput drumul spre sportul de performanta, la varsta de 12 ani, cand timp de un an de zile a practicat atletismul, unde si- a consolidat baza unei tehnici corecte de alergare si si-a dezvoltat motricitatea. Dar pentru ca era pasionat de fotbal , pe care il practica oriunde avea ocazia, inca de la varsta de 4 ani,a parasit pista de atletism si a ales sa practice fotbalul la nivel de performanta. De-a lungul carierei a jucat la mai multe echipe din Romania, cum ar fi Politehnica Timisoara, unde si-a inceput cariera de profesionist si  tot aici, a ales sa se retraga. Alte echipe sunt: Otelul Galati, Viitorul Constanta, Dinamo Bucuresti, ASA Tg-Mures, Universitatea Cluj. De asemenea, a jucat la echipe din prima liga din Cipru, Israel si Arabia Saudita.

Certificari si specilaizari

Speed Coach - Develop athletic skills; Tanner Speed Academy, Sweden

Instructor fitness&Personal Trainer for athletes

Elevate your Speed- for Coaches&Players -Tanner Speed Academy, Sweden

Plyometrics - EXOS Performance Specialist

Laura Axente

Founder&Owener MOVE ATHLETIC
  • M O V E ATHLETIC s-a nascut din pasiune. Din pasiunea pentru sport, pentru o viata traita sanatos si in echilibru, pentru potentialul infinit pe care il avem fiecare dintre noi. De aceea, abordarea noastra
    este diferita, valorile dupa care ne ghidam sunt diferite si avem convingerea ca antrenamentele de elita pot fi practicate de orice persoana care isi doreste un stil de viata la un nivel superior.

M O V E ATHLETIC inseamna schimbarea modului ”traditional” de antrenament, cu un regim de fitness bazat pe valoare, unde redefinim experienta antrenamentului, transformam modul in care va miscati, va simtiti si va reincarcati!

Eu sunt Laura si vreau sa iti multumesc ca ai avut curiozitatea de a citi pana aici. Pe mine te vei putea baza daca vei alege antrenamentele de grup restrans, antrenamente personale 1on1 sau metoda de training EMS, fiind certificata in acest domeniu, pe care o vom duce la alt nivel si te voi ajuta sa reusesti in ceea ce iti propui. De asemenea, iti voi putea oferi toate informatiile de care ai nevoie despre programele Move Athletic!


certificari si specializari

EXOS Fitness Specialist - Group&Personal Training

EMS -electrical muscle stimulation JustFit Certification

We are meant to MOVE

Mihai Alexandru

Instructor

În 1999, anul absolvirii F.E.F.S. din cadrul Universității de Vest , predam ca suplinitor la  Liceul Teoretic Romano-Catolic Gherhardinum Timișoara .

În paralel cu activitatea didactică jucam fotbal la echipa studențească a U.P.Timișoara. Pasiunea pentru fotbal s-a concretizat începând cu vârsta de13 ani, când am devenit component al echipelor de juniori ai Politehnicii, U.M.T sau Auto FZB Timișoara .

Din anul 2000 am devenit preparator, în 2002 asistent și în prezent lector universitar la Departamentul E.F.S. din Universitatea Politehnica Timișoara .

Activitatea de antrenorat în sectorul pregătirii fizice a început cu pregătirea juniorilor jucători de tenis ai diferitelor cluburi din Timișoara, în 2002 și a continuat în paralel la fotbal, când, în 2005, am devenit preparator fizic al echipei CFR Timișoara, satelitul Politehnicii Timișoara.

Din 2006 am continuat o frumoasă periodă la echipele de seniori a clubului de fotbal profesionist Poli Timișoara 1921 Știința  până în 2011 .

Perioada a fost dublată de studiile doctorale la U.N.E.F.S. București, 2010 fiind anul absolvirii cu titlul de Doctor în Educație Fizică și Sport; iar în 2011, după parcurgerea unui an de studii post doctorale am devenit prepapartor fizic FRF.

În prezent, în paralel cu cariera didactică în cadrul Departamentului E.F.S. din U.P.T., activez ca și colaborator pe linie de pregătire fizică cu cluburi de tenis, volei din Timișoara și sunt antrenor personal .

2012-2013- campion național under 21 cu B.C. Danzio Timișoara, baschet feminin

2014-2015- F.C. Caransebeș (liga II)- seniori .

2015-2018 - ACS Poli Timișoara- seniori .

Raul Zorzon

Instructor

Raul a absolvit studiile masterale “Fitness și Performanță Motrică” din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport (UVT) în anul 2018, însă curiozitatea și pasiunea lui pentru acest domeniu își au începutul de la vârsta adolescenței. Iși desfășoară activitatea ca și instructor din anul 2015, iar în portfoliul lui se regăsește atât educarea și instruirea unui grup numeros de persoane, cât și în antrenarea 1:1 a sportivilor de performanță. 

Pe lângă absolvirea ciclului de licență și masterat, Raul a parcurs cursurile de instructor Les Mills – Grit. 

Fiind pasionat de educație și transmiterea față de sport, Raul a absolvit modulul 1 și modulul 2 al Departamentului de Pregătire a Personalului Didactic și momentan profesează ca și profesor de educație fizică și sport.

 Are experiență în practicarea sportului de haltere și powerlifting, în care și la momentul actual se pregătește la concursuri organizate la nivel național.

Certificari si specilaizari

Masterand Fitness și Performanță Motrică” din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport (UVT)

Certificare Les Mills-Grit

Absolvent Modulul 1 si Modulul 2 al Departamentului de Pregatire a Personalului Didactic

Andra Butulia

Instructor
Andra Butulia 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝐊𝐢𝐧𝐞𝐭𝐨𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐞𝐮𝐭, 𝐈𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯 𝐜𝐞𝐫𝐭𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭 𝐬𝐢 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐮 𝐝𝐢𝐝𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜 𝑖𝑛 𝑠𝑢𝑠𝑡𝑖𝑛𝑒𝑟𝑒𝑎 𝑐𝑢𝑟𝑠𝑢𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑑𝑒:
•𝑇𝑒ℎ𝑛𝑖𝑐𝑖 𝑠̦𝑖 𝑜𝑏𝑖𝑒𝑐𝑡𝑖𝑣𝑒 𝑖̂𝑛 𝑘𝑖𝑛𝑒𝑡𝑜𝑡𝑒𝑟𝑎𝑝𝑖𝑒
•𝑇𝑒ℎ𝑛𝑖𝑐𝑖 𝑑𝑒 𝑟𝑒𝑐𝑢𝑝𝑒𝑟𝑎𝑟𝑒 𝑖𝑛 𝑝𝑒𝑑𝑖𝑎𝑡𝑟𝑖𝑒
•𝐵𝑎𝑙𝑛𝑒𝑜𝑐𝑙𝑖𝑚𝑎𝑡𝑜𝑙𝑜𝑔𝑖𝑒
•𝑅𝑒𝑐𝑢𝑝𝑒𝑟𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑠𝑜𝑐𝑖𝑜𝑝𝑟𝑜𝑓𝑒𝑠𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙𝑎
•𝑇𝑟𝑎𝑢𝑚𝑎𝑡𝑜𝑙𝑜𝑔𝑖𝑒 𝑠𝑖 𝑐ℎ𝑖𝑟𝑢𝑟𝑔𝑖𝑒 𝑜𝑟𝑡𝑜𝑝𝑒𝑑𝑖𝑐𝑎

Andra, sustine in cadrul salii MOVE Athletic Studio, antrenamentul dedicat grupurilor, Kinetic Move, dar si sedinte individuale de kinetoterapie pentru cei ce au nevoie de acest serviciu!