Sala fitness Timisoara

Te asteptam cu drag in sala noastra!

0740 047 380 Str. Uranus nr. 9, etaj 1, complex Uranus Plaza Luni - Vineri: 07:00 - 21:00, Sambata: 09:00 - 14:00, Duminica - INCHIS
Follow Us
Image Alt

PERFORMANCE SPEED

Programul Performance Speed se adreseaza exclusiv sportivilor si este conceput pentru a dezvolta si a eleva abilitati atat de necesare in sporturile de mare viteza din prezent.

MIRCEA AXENTE

Founder MOVE Athletic Studio

,, Dupa ce am decis sa imi inchei cariera de fotbalist, nu am putut sta departe de sport, de performanta. Am vrut sa fac ceva prin care imi pot arata iubirea si recunostinta pentru sport in general, dar mai ales mi-am dorit sa invat si sa inspir sportivi in devenire ,cat si pe cei deja consacrati,prin metoda mea de antrenament, extrem de bine structurata, care are la baza experienta si multi ani de studiu, dar si o colaborare stransa cu Tanner Speed  Academy, din Suedia, unde mi-am intarit si dezvoltat cunostintele in coaching.”

Abordam fiecare antrenament intr-un mod creativ si unic, focusul fiind in permanenta pe nevoia sportivului si imbunatatirea  performantei acestuia. Ajutam sportivii din toate categoriile de varsta sa isi imbunatateasca viteza de acceleratie, explozivitatea, coordonarea, timpul de reactie,mecanica schimbarii de directie si capacitatea de sarituri. Toate acestea sunt necesare pentru succesul in toate domeniile antrenamentului modern.

ELEVATE YOUR TRAINING

Indiferent de nivelul la care te afli, vom incepe prin a te invata o tehnica eficienta de alergare si prin a-ti schimba tiparele de miscare…pentru ca totul porneste de aici!

EVALUARE SI ANALIZA VIDEO

Datorita colaborarii cu partenerii nostri din Suedia, Tanner Speed Academy, putem realiza o evaluare si o analiza asistata video, a stilului de alergare, prin care putem apoi optimiza fiecare etapa de antrenament,corectand deficientele existente si imbunatatind abilitatile  pentru fiecare grupa de varsta.

VITEZA ESTE ABILITATEA CEA MAI IMPORTANTA PE CARE UN SPORTIV O POATE AVEA

,,Performanta nu poate fi obtinuta fara pasiune”